Missie :

De Missie van LTJ (LaserTechnology Janssen) is om een begrip te zijn voor Online en On Demand offerte voor microlaserbewerkingen en om hoog precisie zetten en vormen in 2D, 2.5D en 3D aan te bieden.

 

Visie :

De Visie van LTJ is een vooruitstrevende hightech onderneming te zijn in microlaserbewerkingen van metaalachtige foliematerialen en buisjes incl. het hoog precisie zetten en vormen van de microlasergesneden delen in zowel 2, 2.5 en 3D. Deze Visie past in de kenniseconomie van Nederland waar snelheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Gebaseerd op ( FSRP ) First Step Right Production. Van design tot product.

 

Focus :

De Focus van LTJ zal zich volledig richten op Sheet metal based micro production, van zowel vlakke producten tot samengestelde producten door middel van laser lassen met een minimale afm. van 2x2x2 mm tot max 400x400x400 mm. Dit voor diktes van 0,02 tot 1,5 mm waar toleranties van 5 tot 50 μm geen uitzondering zijn. Dit alles uitgevoerd in zowel 2D, 2.5D en 3D. In de materialen zoals titaan, kovar, verenbandstaal, RVS, fosforbrons en inconel.